Hirdetés

Sötétségben - Star Trek - Mozgó poszter

|

Újabb anyagot kaptunk a J.J. Abrams kezei között formálódó Star Trek folytatásból: ezúttal a lehengerlő Benedict Cumberbatch orgánuma hozza ránk a frászt egy mozgó poszter alatt.

Hirdetés

Az ominózus poszter egy változatával találkozhattatok már korábban a CineStar főoldalán, de a Paramount úgy gondolta, hogy továbbra is fel lehet használni a Sötétségben - Star Trek marketingjéhez... nos, igazából nem is tévedtek, a dolog működik. A poszter mozgásban is legalább annyira mutatós, mint mozdulatlanul, de ami igazán megszólítja az ember szívét, az Benedict Cumberbatch kísérő monológja, amit az előzetesek végén is hallhattunk már, de elnyűhetetlen. A főbb szerepekben Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, Anton Yelchin, John Cho, Alice Eve, Bruce Greenwood és természetesen a megérdemelten felkapott Benedict Cumberbatch. A hivatalos sztori és a mozgó poszter a folytatásban található!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.