Hirdetés

Sötétségben - Star Trek - Mozgó poszter

|

Újabb anyagot kaptunk a J.J. Abrams kezei között formálódó Star Trek folytatásból: ezúttal a lehengerlő Benedict Cumberbatch orgánuma hozza ránk a frászt egy mozgó poszter alatt.

Hirdetés

Mikor az Enterprise legénységét hazahívják, egy megállíthatatlan és félelmetes erővel találják szembe magukat, amely a saját szervezetükön belülről pusztítja el a flottát, és mindent, amiért az kiáll. Így válság szélére került a világunk. Kirk kapitány személyes ügyként kezeli az embervadászatot, mely háborús zónába vezet, hogy elkapja az embert, aki egyszemélyes fegyverként tömegeket gyilkol. A Sötétségben - Star Trek 2013. június 13.-án jelenik meg Magyarországon, 3D-ben.

Aki kíváncsi arra, hogy mit mondott angolul (majd magyarra lefordítva) Cumberbatch bratyó, az füleljen ide:

    You think your world is safe. (Azt hiszitek, biztonságban van a világotok?)
    It is an illusion. (Ez csak egy illúzió...)
    A comforting lie, told to protect you. (Egy megnyugtató hazugság, hogy azt higgyétek...)
    Enjoy these final moments of peace. (Élvezzétek ki a béke utolsó pillanatait,)
    For I have returned (Mert visszatértem,)
    to have. my. vengeance. (hogy elégtétel vegyek!)

    So, shall we begin? (Szóval, kezdhetjük?)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.