Hirdetés

South Park - a 22. évaddal befejeződik?

|

Legalábbis az új szezon komoly hangulatú teasere erre utal.

Hirdetés

A South Park ott van a legnagyobb és legrégebb óta futó animációs sorozatok között, mint amilyen a Family Guy és A Simpson család is, ezekről pedig könnyen elhisszük, hogy örökké tartanak majd. Viszont lehet, hogy az egyik titán kidől a sorból, ugyanis a Comedy Central legújabb teasere eléggé lehangolóra sikerült. 

Hirdetés

A South Park 22. évadának premierjét hirdető videó mindössze 15 másodperces, viszont ebben a kis időben benne van minden, ami egy rajongót elkedvteleníthet: a teaser azt állítja, hogy Amerika keresztúthoz ért és vajon mi lesz a következő lépése? Ha ezek a kérdések és az alattuk hallható dallamok nem lennének elég vészjóslóak, a végén megkapjuk a #cancelsouthpark hashtaget is, csakhogy biztosan összezavarjanak minket. Vajon tényleg a 22. szezon lesz az utolsó? Vagy csupán egy marketingcsel áldozatai lettünk és valami a sorozaton belül ér véget?

Szeptember 26-ától kiderül, ugyanis külföldön akkor folytatódik az animációs sorozat az említett évaddal. Kíváncsian várjuk, hogy a Trey Parker-Matt Stone páros mivel lep meg minket, hiszen a csatorna korábban berendelte már a 23. etapot is. Ti követitek még a South Parkot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.