Hirdetés

Jeremy Renner is csatlakozhat az új Spawn filmhez

|

Az Oscar-jelölt színész lehet a másik főszereplő.

Hirdetés

Még a tavalyi Comic-Conon törte meg a csendet Todd McFarlane, amikor is bejelentette: érkezik az új Spawn film, amely egy reboot lesz, méghozzá minimális költségvetéssel, és egy keményebb horror-thriller képében. Emellett az is kiderült, hogy a filmet McFarlane produkciós cége, a McFarlane Filmes mellett a Blumhouse Productions (Széttörve, Tűnj el!) fogja tető alá hozni. 

Hirdetés

Ezután sokáig ismét nagy csend honolt a projekt háza táján, hogy aztán idén májusban bejelentsék: Jamie Foxx lesz Spawn, a karakter azonban nem a főszereplője lesz a sztorinak, hanem inkább valami olyasmi, mint amilyen a nagy fehér cápa volt a Cápa című filmben.

Éppen ezért a rendező továbbra is keresi a megfelelő színészt a főhős nyomozó, Twitch Williams szerepére. Ezzel kapcsolatban felmerült korábban Leonardo DiCaprio neve is, azonban a hírek szerint jelenleg Jeremy Rennerrel tárgyalnak a szerepről. McFarlane a következőket nyilatkozta ezzel kapcsolatban:

Hogy van-e kívánságlistám? Perszehogy van. De vajon sikerül-e róla valakit megszereznünk? Nézzék, én realista vagyok. Viszont arra sem számítottam, hogy Jamie-t meg tudjuk szerezni. De aztán azt gondoltam magamban, hogy egy kérdést azért megér a dolog, hiszen mi a legrosszabb, ami történhet? Maximum elutasítja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.