Hirdetés

Spielberg, ne gyilkolj több dínót!

|

Nem sok dolog kelt több gyűlöletet az interneten, mint mikor egy vadász az elejtett prédájával pózol, most pedig Steven Spielberg rendező több mint 20 éves fényképe vált céltáblává.

Hirdetés

A felül látható képen a rendező valóban egy halott állat előtt pózol, a probléma csak az, hogy a kép a Jurassic Park forgatásán készült és az "elejtett" állat egy mű triceratropsz. Aki esetleg nem tudná, a triceratopszok több mint 60 millió évvel ezelőtt kihaltak, és tudom, hogy ez most viccesen hangzik, de sajos úgy tűnik jó néhányan nincsenek ezzel tisztában. A folytatásból kiderül hogyan reagált az internet a képre.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.