Hirdetés

Spielberg, ne gyilkolj több dínót!

|

Nem sok dolog kelt több gyűlöletet az interneten, mint mikor egy vadász az elejtett prédájával pózol, most pedig Steven Spielberg rendező több mint 20 éves fényképe vált céltáblává.

Hirdetés

Szokás mondani, hogy az emberi hülyeség határtalan, és el is gondolkozunk, hogy lehet hogy tényleg így van amikor több tízezren nincsenek azzal tisztában, hogy a sok millió évvel ezelőtt élt őshüllők, már nem sétálgatnak bolygónkon. Az ominózus képet több mint 30000-szer posztolták ki újra és olyan kommenteket kapott mint: "Steven Spielberg, csalódtam benned. Soha többé nem nézem meg egy filmedet sem ÁLLAT GYILKOS" olyan is volt aki azt írta: "Szégyenletes. Nem csoda, hogy kihaltak a dinoszauruszok. Az olyan beteg állatok mint ő kiírtották az összeset amint felfedezték őket. Börtönben lenne a helye."

Persze voltak olyanok is akik próbálták megmagyarázni limitáltabb elméjű embertársaiknak, hogy mi is láthatóa fotón: "A képen látható férfi Steven Spielberg, a Jurassic Park rendezője", de a válasz csak annyi volt: "Nem érdekel ki ő, akkor sem kellett volna lelőnie azt az állatot."

Ezt követően az emberek elkezdtek gúnyt űzni a tudatlanokból, és olyan képeket töltöttek fel ahol Spielberg a híres Cápa és E.T. mellett látható, és azzal viccelődtek, hogy tényleg abbahagyhatná már ezeknek a szegény állatoknak a vadászatát.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.