Hirdetés

Stan Lee a halála előtt egy új hősön dolgozott

|

Az elhunyt legenda a lányával közösen alkotta meg az új hőst, akivel akár össze is futhatunk a jövőben.

Hirdetés

A napokban, 95 éves korában hunyt el Stan Lee, a Marvel minden kétséget kizáróan emblematikus figurája. Olyan szuperhősöket álmodott meg többek között, mint Vasember, Pókember, az X-Men és még sorolhatnánk. Mindemellett popkulturális ikonná vált, gondoljunk csak a számtalan emlékezetes cameojára, s nem akármilyen örökséget és űrt hagyott maga után.

Hirdetés

Nemrégiben lánya, JC Lee (Joan Celia Lee) elmondta a BBC-nek, hogy apjával közösen egy új hősön dolgoztak, akinek a neve, Dirt Man. J. C. alkotta meg a karaktert, a kreatív munkálatokba, illetve a figura részleteibe, végső formájába azonban Stan is besegített. Dirt Manről egyelőre szinte semmit nem tudni, mindössze spekulálhatunk a neve hallatán, mindenesetre J. C. reméli, hogy mihamarabb találkozhatunk vele a képregények hasábjain, vagy akár a nagyvásznon.

Titeket érdekelne egy esetleges Dirt Man film/képregény?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.