Hirdetés

Tényleg a Star Trek lehet Tarantino utolsó alkotása

|

A rendező pedig ezt egyáltalán nem bánná. Feltéve, ha valóban megvalósul a projekt.

Hirdetés

Szép lassan megérkezünk az idei év egyik legjobban várt premierjéhez, hiszen augusztus 8-án debütál a mozikban Quentin Tarantino következő filmje, a Volt egyszer egy Hollywood, mely már a kilencedik rendezése lesz a direktornak, és ha szeretné betartani korábban tett ígéretét, akkor már csak egy film van hátra a visszavonulásáig. Ez pedig könnyen meglehet, hogy egy Star Trek-mozi lesz, melynek a szkriptje már elkészült, de hivatalos bejelentés még nem történt a filmet illetően. 

Hirdetés

Sokakban persze felmerült, hogy valóban egy franchise-filmmel szeretne-e elbúcsúzni a szakmától. A rendező azonban egy, a napokban adott interjúban elárulta, hogy ha nagyon akarná, akkor valószínűleg találna valamiféle kibúvót a korábbi kijelentése alól, és lazábban tudná értelmezni azt, de nem fog csalni:

Úgy vélem, ha kiskaput keresnék, akkor biztosan találnék. Mondhatnám azt, hogy 'Hát, ha jobban belegondolok, akkor a Star Trek nem is számít. Megcsinálhatom a Star Treket... de természetesen egy eredeti filmmel fejezem be rendezői pályafutásom.' Csakhogy nem azért határoztam el magam, hogy 10 filmet csinálok, hogy utána kibúvókat keressek. Azt gondolom, hogy ha tényleg megcsinálom a Star Treket, akkor el kell köteleznem magam mellette, és tényleg az lesz az utolsó mozifilmem. Semmi csalás. Persze még nem tudom, hogy végül is megcsinálom-e azt a filmet, de könnyen előfordulhat.

Ti szeretnétek, ha így lenne?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.