Hirdetés

Így fog kinézni Finn a Star Wars 9-ben?

|

Elkezdődött a Star Wars 9 forgatása és a Finnt alakító John Boyega Instagramra posztolt egy érdekes képet.

Hirdetés

A Star Wars: Az utolsó Jedik által feltett felvázolt kérdések után a J.J. Abrams vezényletével készülő Star Wars 9-nek meglehetősen sok kérdésre kell válaszolnia, például Rey (Daisy Ridley) erejével kapcsolatban, de természetesen nincs kétségünk afelől, hogy a trilógia záródarabjában is fontos szerepet szánnak a lázadók két másik ismert figurájának, Poe-nak (Oscar Isaac) és Finn-nek (John Boyega). Utóbbi pedig egy változáson már biztosan keresztül megy. 

Hirdetés

Ma kezdődött el az új Star Wars forgatása, de a színész még tegnap posztolt egyet Instagramra, amelyen üdvözli a csapatban a szereplőgárda új tagját, Naomi Ackie színésznőt. Noha egyelőre fogalmunk sincs, hogy Ackie kit játszik majd a filmben, az egyértelműen látszik a fotón, hogy Boyega új frizurát kapott: 

Welcome to a whole new world Naomi Ackie! 🙌🏾🙌🏾🙌🏾🙌🏾🙌🏾

John Boyega (@johnboyega) által megosztott bejegyzés,

Ha esetleg nem töltene be, itt van képen is: 

Boyega még májusban nyilatkozta azt, hogy alig várja a forgatást, addig viszont meg kell növesztenie a haját, de hogy miért van erre szükség, az csak az első trailerből derül majd ki. A híresztelések szerint egyébként a rohamosztagosból lázadóvá vált Finn nem csak sérójában, hanem öltözködésében is meg fog újulni és maga mögött hagyja azt az öreg dzsekit, amit még Poe-tól kapott korábban. 

A Star Wars 9 várhatóan 2019. decemberében kerül a mozikba és többek között visszatér benne Leia is, hogy méltón búcsúzhassanak el tőle. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.