Hirdetés

Star Wars 9 - a Gyűrűk Ura egyik színésze is csatlakozott

|

Richard E. Grant és Keri Russell után újabb színészt köszönthetünk a stábban.

Hirdetés

Július végén jelentette be a Lucasfilm a Star Wars 9 szereplőgárdáját olyan visszatérő színészekkel, mint Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Finn) és Oscar Isaac (Poe), ráadásul mellettük olyan veteránokat is viszontláthatunk majd, mint Mak Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO) és Billy Dee Williams (Lando Calrissian) - arról nem is beszélve, hogy itt búcsúzunk majd el a Carrie Fishertől. 

Hirdetés

Az újonnan érkezők között köszönthettük Richard E. Grantet (aki cáfolta, hogy Thrawn admirálist játszaná el), valamint Keri Russellt (akihez pletykálták már Rey édesanyjának szerepét, valamint Mara Jade-et is), most pedig a Deadline arról számolt be, hogy újabb ismerős arc csatlakozott a stábhoz Dominic Monaghan személyében. Monaghan legismertebb szerepe egyértelműen A Gyűrűk Ura trilógia Trufája, de szerepelt a Quantum Break videojátékban, valamint olyan sorozatokban is, mint a FlashForward és a Lost - Eltűntek. Utóbbin éppen azzal a J.J. Abramsszal együtt dolgozott, aki a Star Wars: Episode IX-et rendezi. 

Egyelőre nem tudni, hogy Monaghan kit fog alakítani az új trilógia zárásában, de legkésőbb 2019. december 20-án, a premierkor biztosan kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.