Hirdetés

A Foglalkozásuk: Amerikai színésznője csatlakozhat a Star Wars 9-hez

|

Újabb izgalmas és tehetséges arccal bővülhet a következő Star Wars film.

Hirdetés

Miután Rian Johnson elkészítette a megosztó Star Wars: Az utolsó Jediket, a trilógia záróakkordját, a Star Wars: Episode IX gyeplőjét az Az ébredő Erőt is levezénylő J.J. Abrams veszi kézbe és 2019 decemberében ki fog derülni, hogy jó munkát végzett-e. 

Hirdetés

Addig viszont még rengeteg idő van hátra, ez pedig számos Star Wars hírt jelent. Most éppen a Variety szállította a hírt, hogy a Foglalkozásuk: Amerikai és a Felicity sorozatokból, valamint többek között a Harc a szabadságért és A majmok bolygója: Forradalom filmekben is szereplő Golden Globe-díjas Keri Russell is részese lehet a Star Wars 9 szereplőgárdájának, ugyanis korai tárgyalásokat folytat a csatlakozásáról. Ezzel pedig a színésznő újra együtt dolgozhatna Abramsszel a Mission: Impossible III után. 

Russell esetleges szerepéről egyelőre nem sokat tudunk, de a Variety tudni véli, hogy akcióban gazdag jelenetei is lesznek a karakternek. A Star Wars 9 forgatása július végén kezdődik, addigra kiderül, hogy kiket láthatunk még a vásznon Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac és Adam Driver mellett.

Ti örülnétek Russell csatlakozásának? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.