Hirdetés

BRÉKING: Megvan, hogy ki rendezi a Star Wars 9-et!

|

Colin Trevorrow távozásával üresen maradt egy ideig a Star Wars 9 rendezői széke, de tiszavirág életű volt ez a hiány, hiszen a Disney már be is jelentette, hogy ki veszi kézbe az új trilógia záróakkordját.

Hirdetés

Csak nemrég derült ki, hogy Colin Trevorrow elhagyja a Star Wars 9 - és ezzel együtt a Disney - fedélzetét, méghozzá kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva (ennek miértjeit bővebben is taglaltuk egy cikkben). Azóta felmerült az a kézenfekvő lehetőség, hogy a Star Wars: Az utolsó Jediket készítő Rian Johnson folytathatja Trevorrow munkáját, azonban Johnson pár órája nyilatkozta, hogy ő ki fog maradni a projektből. 

Hirdetés

A hivatalos döntés az utódról pedig nem váratott magára sokat: a Lucasfilm bejelentette, hogy a Star Wars: Az ébredő Erőt rendező J.J. Abrams tér vissza, hogy helyére tegye a dolgokat és egy olyan filmmel zárja le a legújabb trilógiát, amely méltó a franchise-hoz. Abrams ráadásul nem csak a rendezői széket foglalta el, de a forgatókönyvet is kezelésbe vette Chris Terrio (Az Igazság Ligája, Az Argo-akció, Batman Superman ellen: Az igazság hajnala) hathatós közreműködésével. Ezek után nem meglepő, hogy a produceri feladatokba a Lucasfilm, Kathleen Kennedy és Michelle Rejwan mellett így Abrams produkciós cége, a Bad Robot is besegít. 

Kennedy nyilatkozatában kifejtette, hogy mennyire elégedettek mindazzal, amit J.J. Abrams megteremtett Az ébredő Erővel és már nagyon izgatottak a folytatás miatt. A Star Wars 9, avagy Star Wars: Episode IX 2019. május 24-én kerül a mozikba. Ti örültök a döntésnek vagy mást szívesebben fogadtatok volna?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.