Hirdetés

Címlapon a Star Wars: Az utolsó Jedik

|

A film szereplői a Vanity Fair címlapján pózolnak.

Hirdetés

Ezen a héten kerek évfordulót ünnepel a Star Wars-saga, ugyanis május 25.-én lesz 40 éve, hogy bemutatták a mozik a később Egy új remény címre keresztelt epizódot, amellyel nem csak egy világjelenség indult el útjára, hanem megváltoztatta az egész filmipart, az üzletpolitikát és sokunk gyermekkorát meghatározta és fogja még vélhetően nagyon sokáig. Éppen ezért vélhetően nem kevés aprósággal kedveskednek az évforduló alkalmából a rajongóknak. Rögtön itt van máris pár csoportkép a szereplőkről.

Hirdetés

A Vanity Fair-nek egyébként is megvan az a jó szokása, hogy minőségi képekkel - jelen esetben borítókkal - tease-eli a népet, így tett Az ébredő Erő esetében is, és természetesen ezúttal is a világhírű Annie Leibowitz állt a kamerák előtt.

Az első borítón természetesen a címszereplőket, Reyt és Luke Skywalkert, azaz Daisy Ridleyt és Mark Hamillt láthatjuk az előző rész végén már látható Ahch-To bolygóval (valójában Írországgal) a háttérben.

A másodikon az ellen oldal, azaz az Első Rend képviselői, az ezúttal sisak nélküli Phasma kapitány (Gwendoline Christie), a szintén sisak nélkül, de az előző részben csúnya forradással gazdagodott Kylo Ren (Adam Driver), valamint a lenyalt hajú Hux tábornok (Domhnall Gleeson) néznek komoran.

A harmadik borító pedig új szereplővel is gazdagodik. Finn (John Boyega) és Poe Dameron (Oscar Isaac) - no meg persze BB-8 - mellett feltűnik az Ellenállás egyik ifjonc gépésze, Rose Tico is Kelly Marie Tran megformálásában.

Az utolsón pedig természetesen Leia Organa szenátor, azaz a néhai Carrie Fisher látható, aki külön borítót kapott. Annyi bizonyos, hogy kiemelt szerepe lesz a filmben és bizonyos pletykák szerint közvetlenül konfrontálódni fog az Első Rend, valamint a Ren Lovagok vezetőével, az Andy Serkis alakította Snoke-kal.

Az újoncok között üdvözülhetjük még az Oscar-díjas Benicio Del Toro-t, valamint az Oscar-jelölt Laura Dernt is, a zeneszerzői posztra visszatér John Williams, a forgatókönyvet és a rendezést pedig a Loopert is jegyző Rian Johnson látta el. A bemutató december 15.-én esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.