Hirdetés

Már jövőre foroghat a Star Wars IX. része

|

Két évvel a premier előtt már elkezdenék forgatni az új trilógia utolsó részét.

Hirdetés

Nemcsak idén karácsonykor, hanem még jövőre is Star Wars fog menni a mozikban, ezúttal ugye a Zsivány egyes, jövőre pedig a VIII. rész kerül sorra. A Han Solo filmmel viszont megtörik a sort és azt már kora tavasszal 2018. május 25-én a mozikba küldik, a legelső film 41. évfordulója alkalmából. Ezekután pedig ragaszkodnak a tavaszi időponthoz és a kilencedik rész is ekkor mutatkozik be egy évvel később.

Hirdetés

Mivel a Star Wars filmekkel mindig hatalmas mennyiségű utómunka jár, már elég korán, jövő áprilisában elkezdenék forgatni, hogy viszonylagos nyugalomban zajlhasson a vágók, hangmérnökök, grafikusok és mindenki más munkája. Ugyan a két év enyhe túlzásnak tűnhet, nem az, és nagy valószínűséggel pénzügyi háttere is lehet a döntésnek. A 2019-es premier dátum még nincs kőbe vésve, a stúdió sem kezeli határzottan fix időpontnak, még változhat, ha esetleg megcsúsznak valamivel. A filmet, ahogy eddig mindegyik részt, ismét az angol Pinewood stúdióban fogják forgatni.

A hetedik és a nyolcadik részt is a hagyományos 35 mm-es filmre vették fel, de az utolsóhoz már a 65 mm-est szeretnék használni a készítők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.