Hirdetés

Matt Smith is csatlakozott a Star Wars IX. epizódjához

|

A tizenegyedik Doktor a csillagok közé látogat.

Hirdetés

A Gyűrűk Urából ismert Dominic Monaghan után nemsokkal egy vadonatúj színésszel bővült a jelenleg az Egyesült Királyságban forgatás alatt álló Star Wars IX. epizód színészgárdája, méghozzá a netflixes A korona és a Doctor Who sztárja, Matt Smith személyében.

Hirdetés

A hírt a Variety közölte elsőként, de ahogy az összes újonc, úgy Smith szerepéről sem derült ki semmilyen részlet - annyit azonban megtudtunk a jelentésből, hogy a közkedvelt tizenegyedik Doktort alakító színész kulcsszereplője lesz a legújabb trilógia zárásának. Egyes rajongók körében rögtön felmerült az egyébként könnyen elképzelhető elmélet, miszerint a Disney végre akcióban is bemutatja az eddig csak pár pillanatra (akkor is Rey látomásában Az ébredő Erőben) feltűnt Ren lovagjait, és talán ezek egyike lehet Smith rejtélyes karaktere.  

A visszatérő stábtagok között olyanokat köszönthetünk, mint Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron) és Adam Driver (Kylo Ren), az új arcok sorában pedig Richard E. Grant, Dominic Monaghan, valamint Naomi Ackie is helyet kapott. Mark Hamill (Luke Skywalker) és Billy Dee Williams (Lando Calrissian) klasszikus hősei mellett még egyszer láthatjuk majd ráadásul Carrie Fishert Leia szerepében, akiről Az ébredő Erőhöz rögzített, ám akkor kimaradt anyagokat fognak felhasználni.

A Star Wars IX. felvonását 2019 decemberében mutatják be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.