Hirdetés

Star Wars: Skeleton Crew címen érkezik Jon Watts sorozata

|

A 2023-ban debütáló szériához Jude Law is csatlakozott.

Hirdetés

Jon Watts hét év után dobbantott a Marvel Filmes Univerzumból, de attól eddig sem kellett félni, hogy munka nélkül maradna. A direktor maradt is a Disney égiszén belül, csupán áttette székhelyét a Star Wars univerzumba, ahonnan jövőre a Star Wars: Skeleton Crew című sorozattal fog jelentkezni.

Hirdetés

A szériát idáig úgy promózták a Disney-nél, mint egy 1980-as évekbeli coming-of-age űrkalandot. Ezt a rövid leírást most azzal egészítették ki, hogy a történet négy tizenéves gyerekről fog szólni, akik elvesznek a galaxisban, de mindenáron haza akarnak térni a saját bolygójukra. A széria eseményei a Jedi visszatér után fognak játszódni.

A Skeleton Crew főszereplőiről egyelőre nem hullt le a lepel, ellenben Jude Law személyében megvan az első színész, aki csatlakozott a projekthez. Watts nemcsak rendezője, hanem executive producere is lesz a szériának, Jon Favreau, Dave Filoni és Christopher Ford mellett.

Ti belelestek majd az új Star Wars sorozatba?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.