Hirdetés

Látványos búcsút ígér a Star Wars: Skywalker kora végső szinkronos előzetese

|

J.J. Abrams nagyszabású fináléja vajon tényleg képes lesz végre egyensúlyt teremteni az Erőben?

Hirdetés

Befejezést adni egy régóta futó történetnek sosem egyszerű dolog, hiszen legyen szó akár egy bő évtizede futó, megannyi franchise-on átívelő kalandról, vagy egy több mint negyven éve tartó galaxis méretű űroperáról, a búcsú minden esetben könnyeket és fájdalmat hoz magával, elvégre minden, aminek kezdete van, idővel véget is ér.

Hirdetés

A Skywalker kora alcímet viselő IX. Star Wars epizód sok tekintetben tényleg egy korszak végét jelenti majd, mivel J.J. Abrams és Chris Terrio nemcsak az új trilógia megannyi kérdésére ígérnek kielégítő válaszokat, de a forgatókönyvíró páros eltökélt szándéka volt, hogy a korábbi nyolc filmmel együtt az utolsó fejezet egy olyan hatalmas egésszé álljon majd össze, amelyet hosszú évek múltán is örömmel veszünk le a polcunkról.

Hogy eme törekvéseiket végül fényes siker, avagy egy halálcsillag méretű bukás koronázza-e meg, arra csak a két hónap múlva esedékes bemutatót követően tudunk biztos választ adni. Mindenesetre a Skywalker kora utolsó nagy kedvcsinálója alapján abban már most egészen biztosak lehetünk, hogy easter eggekből, könnyes búcsúkból, vérre menő űrcsatákból, na meg az új epizódokban kissé háttérbe szorított fénykard-párbajokból biztosan nem fogunk hiányt szenvedni, mikor jegyet váltunk a Skywalker Saga legutolsó fejezetére.

Szinkronos: 

Feliratos: 

A Star Wars IX. epizódja december 19-én érkezik a magyar mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.