Hirdetés

The Mandalorian - remek rendezők dolgoznak a Star Wars sorozaton

|

A Jon Favreau kreatív felügyeletével készülő szériába többek között a Thor: Ragnarök rendezője is besegít. Ráadásul megkaptuk az első hivatalos fotót is.

Hirdetés

Miután Jon Favreau tegnap leleplezte a Disney streaming szolgáltatására készülő élőszereplős Star Wars sorozatának címét és szinopszisát, mára is tartogatott némi meglepetést az első fotó és néhány fontos részlet képében.

Hirdetés

A The Mandalorian névre keresztelt, tíz részesre tervezett széria Favreau írásában és produceri felügyeletében valósul meg, a Lucasfilm mai bejelentése alapján pedig olyan rendezők csatlakoznak hozzá elkészíteni az egyes részeket, mint a pilotot összehozó Dave Filoni (Star Wars: Lázadók, Star Wars: A klónok háborúja), Deborah Chow (Jessica Jones, Az uralkodónő), Rick Famuyiwa (Kábszer), Bryce Dallas Howard (Öt történet az elmezavarról, Solemates) és a Thor: Ragnarököt is jegyző Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok, Vademberek hajszája). Az impozáns lista mellé csatolta a stúdió az első hivatalos képet is: 

A The Mandalorian még nem kapott konkrét megjelenési dátumot, de a Disney Play keretében lesz elérhető, amely 2019 végén indul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.