Hirdetés

BRÉKING: Ez lesz Jon Favreau Star Wars sorozatának címe és sztorija

|

A rendező maga leplezte le az élőszereplős Star Wars széria első részleteit.

Hirdetés

Tegnap számoltunk be róla, hogy Pedro Pascal lehet a Disney Playre készülő élőszereplős Star Wars sorozat főszereplője, illetve mutatunk képeket a forgatás helyszínéről is, ma pedig tettek követték a szivárogtatást. 

Hirdetés

A széria kreatív elméje, Jon Favreau nem várt sokat az első hivatalos információkkal és bár Pascal csatlakozását nem erősítette meg, a Star Wars sorozatának címét és szinopszisát felfedte. A projekt a The Mandalorian, azaz A mandalori címet kapta, a rövid leírásból pedig kiderül, hogy ezalatt bizony nem Jango vagy Boba Fettet kell érteni, hanem egy teljesen új karakter, egy magányos fegyverforgató kerül a középpontba, aki a galaxis távoli pontjain, az Új Köztársaság hatáskörén kívül tevékenykedik. Időrendben a Jedi visszatér eseményei, azaz a Birodalom bukása után, de még Az ébredő Erő előtti időkben járunk, amikor az Első Rend még nem emelkedett fel. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#starwars #TheMandalorian

Jon Favreau (@jonfavreau) által megosztott bejegyzés,

A szóban forgó Star Wars sorozat hatalmas költségvetésből készül, így a látványra biztosan nem lesz panasz és a téma is izgalmasnak ígérkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.