Hirdetés

Ő lehet Jon Favreau Star Wars sorozatának főszereplője

|

A brutális költségvetésből készülő élőszereplős széria egy jól ismert arcot állíthat a középpontba.

Hirdetés

A Lucasfilm kifejezetten a Disney közelgő streaming szolgáltatására, a Disney Playre készít észvesztő költségvetésből egy élőszereplős Star Wars sorozatot, méghozzá Jon Favreau (Vasember, A dzsungel könyve, Az oroszlánkirály) produceri és írói felügyeletével. A projektről meglehetősen kevés részlet látott napvilágot eddig, most azonban úgy tűnik, hogy nem sokkal a forgatás kezdete előtt fény derült a főszereplőt alakító színész kiléte. 

Hirdetés

A MakingStarWars értesülései szerint a Trónok harca és Narcos sorozatokból, valamint a Kingsman: Az Aranykör, A Nagy Fal és A védelmező 2 filmekből is ismert Pedro Pascalt nézték ki a Star Wars sorozat élére, amely a Jedi visszatér és Az ébredő Erő eseményei közötti időben játszódhat, de Skywalkerék helyett teljesen új karakterekről szól majd. A honlap nem szokott légből kapott infókat lehozni, így reménykedhetünk abban, hogy Pascal tényleg csatlakozik. Várjuk a hivatalos közleményt a castinggal kapcsolatban, addig is tudunk mutatni néhány fotót a hamarosan kezdődő forgatás helyszínéről: 

A Star Wars sorozatra 2019-ben számíthatunk, exkluzívan a Disney streaming szolgáltatására érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.