Hirdetés

Egy szavazás szerint Leia a kedvenc Star Wars karakter

|

Mivel nem vettek részt benne több tízezren, ezért nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni az egyik új közvéleménykutatásból, viszont mindenképpen érdekes megnézni, hogy kétezer ember véleménye alapján melyek a leginkább kedvelt Star Wars karakterek.

Hirdetés

Tisztázzuk jó előre: szavazások tucatszámra készülnek a Star Wars kapcsán ezekben a percekben is. Nem szeretnénk mindegyikről írni és nem is azért emeltük ki azt az egyet, amiről a hír szól, mert bárminemű közünk lenne hozzá, csupán szembejött velünk és érdekesnek, megosztásra méltónak találtuk, ezért számolunk be róla. 

Hirdetés

Bizonyára nem is egy olyan szavazás készül a Star Wars: Az utolsó Jedik előtt, amely arra kíváncsi, hogy a látogatók számára melyik karakter a favorit a szériából. Az alábbit a Morning Consult készítette, 2200 felnőttet kérdeztek meg arról, hogy melyek a szívüknek legkedvesebb szereplők a filmes Star Wars franchise-ban (tehát a klasszikus és az előzmény trilógiából, Az ébredő Erőből és a Zsivány Egyesből). Az eredmények pedig bizonyos értelemben meglepőek lettek: az első helyen, elsöprő erővel Leia hercegnő végzett (73%), a többit pedig alant láthatjátok. 

Az eredményeken jól látszik, hogy a legrégebbi karakterek állnak a legközelebb a nézőkhöz, még az újabbakat kevésbé zárta szívébe a közönség. Így például Jar-Jart is jobban kedveli az a 2200 ember, mint Kylo Rent vagy éppen Jyn Ersót. Mi a véleményetek erről? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.