Hirdetés

Így edzettek a Star Wars: Az utolsó Jedik színészei

|

Mielőtt Luke Skywalker kiképezhetné Rey-t, előtte még Daisy Ridley-nek kellett megtanulnia ezt-azt és formába lendülnie a forgatás kedvéért. A tréninget pedig sem ő, sem a többiek (John Boyega, Adam Driver, Gwendoline Christie) nem vették félvállról.

Hirdetés

Már csak 12 nap van hátra a Star Wars: Az utolsó Jedik premierjéig, amit sokan jobban várnak, mint a Karácsonyt. Senkit sem hibáztatunk érte, hiszen végre megtudhatjuk, hogyan folytatódik Rey, Poe, Finn, Chewbacca és a többiek története. Luke Skywalker végre megszólal. Újra láthatjuk a már elhunyt Carrie Fishert a vásznon Leiaként. 

Hirdetés

Az utolsó Jediket rendező (Rian Johnson) a stáb összes tagja szerint egy tüneményes ember volt, aki hatalmas alázattal viseltetik a Star Wars és a munkatársai felé is, nem véletlen, hogy a Disney egy teljes trilógiát bízott rá. De nem csak a rendezőt illeti dicséret, hiszen a stáb többi tagja is mindent megtett annak érdekében, hogy december 14-én elvarázsolódjunk. Daisy Ridley-t (Rey), John Boyegát (Finn), Adam Drivert (Kylo Ren), és Gwendoline Christie-t (Phasma) például keményen megdolgoztatták a szakemberek, hogy felkészítsék őket a filmbéli összecsapásokra. Figyelem! Aki semmit sem szeretne tudni Az utolsó Jedikről a premier előtt, az NE kattintson!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.