Hirdetés

Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - többet tudhatunk majd meg Phasma kapitány múltjáról

|

A karaktert alakító színésznő árulta el, hogy a 8. részben valóban több szerephez jut majd Phasma.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a J.J. Abrams által rendezett Az ébredő Erő hatalmas bevételi siker lett, kritikai szinten ez már nem mondható el teljes mértékben, hiszen a rengeteg pozitív kritika mellett (mi is nagyon szerettük) azért érkezett jó pár negatív is, melyeknek egyik visszatérő eleme az Egy új remény lemásolása mellet Phasma kapitány volt, akiből meglepően keveset kaptak a nézők. 

Hirdetés

A Trónok harcából is ismert Gwendoline Christie (Brienne) által életre keltett karakterről azóta már többször is elárulták a készítők, hogy a folytatásban több percet kaphat majd a vásznon, most pedig maga a színésznő árulta el egy, az Entertainment Weekly-vel készített interjúban, hogy Phasma lényegesen hangsúlyosabb szerephez jut Az utolsó Jedik cselekményében.

Rian és Én hosszú beszélgetéseken vagyunk túl a karakterrel, és annak múltjával kapcsolatban. Meghívott engem, hogy olvassam el a forgatókönyvet, gondoljam át az egészet, majd leültünk beszélgetni, és kikérte a véleményemet. Nagyon örültem ennek, hiszen így megoszthattam vele a saját ötleteimet, amit ő készségesen meghallgatott. Johnson egyébként a legtöbb színésszel külön-külön leült, és átbeszélte a forgatókönyvet, valamint a véleményüket is kikérte az általuk játszott karakterekkel kapcsolatban. Nagyszerű ember, és remek rendező, igazán kivételes munkát végzett, és még mélyebbre, még tovább ásott a figurák, és a köztük feszülő viszonyrendszer bemutatásában.

A Star Wars: Az utolsó Jedik 2017. december 14-én érkezik a mozikba, főszerepben pedig feltűnik Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (Leia), Oscar Isaac (Poe Dameron) és Adam Driver (Kylo Ren).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.