Hirdetés

Star Wars VIII - Carrie Fisher és Mark Hamill a forgatáson

|

Egy eddig nem látott színfalak mögötti fotóval emlékezett meg a napokban elhunyt Carrie Fisher-ről az egyik stábtag.

Hirdetés

Egy világ gyászolja az ikonikus Star Wars legenda, Carrie Fisher elvesztését, aki Leia hercegnőt (újonnan Organa tábornokot) keltette életre a népszerű franchise-ban. Rengetegen emlékeztek meg rá szebbnél szebb módokon (egy írásban mi is beszámoltunk karrierjéről), a rajongókon keresztül népszerű sztárokig. Az ébredő erővel Oscar Isaac is csatlakozott a Star Wars-családhoz Poe Dameron szerepében, aki egy eddig nem látott forgatási fotóval kedveskedett.

Hirdetés

A szóban forgó színfalak mögötti anyagon Carrie Fisher-t láthatjuk Mark Hamill oldalán, mindketten sötét köpenyt viselnek jelmezeik elrejtése érdekében. Eddig szinte semmit sem láthattunk a folytatásból és annak szereplőiből, így különösen örültünk Isaac posztjának, pláne, hogy a szeretett filmes testvérpár, Leia és Luke Skywalker van rajta jelen. A színész ezekkel a szavakkal emlékezett meg 60 éves korában eltávozott társától: 

"Más szögből látta a dolgokat olyan karakán bölcsességgel, ami a legnehezebb leckékből fakad. És, ember, mindig képes volt megnevettetni. Hiányozni fogsz, drága Carrie." 

Röviddel távozása után megerősítést nyert, hogy Fisher minden jelenetét leforgatta Az ébredő erő folytatásaként szolgáló nyolcadik epizódhoz, és az sem valószínű, hogy az utóforgatásokhoz szükség lett volna rá. Még a színésznő maga árulta el, hogy az egyelőre cím nélküli új részben sokkal jelentősebb szerepe van, amit jó tudni, tekintve, hogy ekkor látjuk őt utoljára a mozivásznakon.

A Star Wars: Episode VIII Rian Johnson rendezésében 2017. decemberén debütál a mozikban Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Benicio Del Toro, Laura Dern és Kelly Marie Tran szereplésével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.