Hirdetés

A galaxis őrzői rendezője Starsky & Hutch rebootot készít?

|

Nem akármilyen híresztelés ütötte fel a fejét, ugyanis A galaxis őrzői filmeket jegyző James Gunn egy televíziós klasszikus, a Starsky & Hutch rebootjáért felelhet testvéreivel együtt.

Hirdetés

Az eredeti, William Blinn fejéből kipattant Starsky & Hutch az ABC csatornán futott 1975 és 1979 között, amelyben két azóta legendássá vált nyomozó, David Michael Starsky (Paul Michael Glaser) és Richard "Hutch" Hutchinson (David Soul) szolgáltatott igazságot Kalifornia fiktív városában, Bay City-ben. 2004-ben Todd Phillips (Másnaposok széria) faragott belőle filmet Ben Stillerrel és Owen Wilsonnal, azóta viszont nagy volt a csend. 

Hirdetés

Most több megbízható forrás - köztük a Variety, az Empire, a The Hollywood Reporter és a Deadline - is azt állítja, hogy a Sony Pictures Television fogja rebootolni a Starsky & Hutch sorozatot, méghozzá A galaxis őrzői első és második részét, valamint a Supert rendező James Gunnal a fedélzeten. Gunn nem csak executive producerként támogatja a projektet, de állítólag ő írja a forgatókönyvet is a bátyja, Brian Gunn és unokatestvére, Mark Gunn bevonásával. A produceri feladatokba segít majd be Neal Moritz is cégén, az Original Filmen keresztül, valamint a Sony televíziós részlegének feje, Pavun Shetty is. Úgy hírlik, hogy Gunn a pilotot is ledirigálhatja, de sok függ attól, hogy A galaxis őrzői 3. munkálatai mellett mennyi ideje lesz bármi másra. Mindezt maga Gunn is kommentálta Twitteren:

Tehát figyelmeztet mindenkit, hogy ne üljön fel a félreinformálásnak, hamarosan jelentkezik a hivatalos részletekkel a Starsky & Hutch reboot kapcsán. Alig várjuk! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.