Hirdetés

James Gunn már el is kezdte írni A galaxis őrzői 3 forgatókönyvét

|

Nem tököl sokat James Gunn, hiszen már neki is állt elkészíteni A galaxis őrzői következő részének történetét.

Hirdetés

Bár még csak alig pár napja nyitott a mozikban A galaxis őrzői 2. része, az előkészületi munkálatok már el is kezdődtek a következő részhez. Az író/rendező James Gunn az elmúlt hetekben erősítette meg, hogy a 3. részt (aminek a Marvel még nem adott pontos premierdátumot) szintén ő fogja írni és dirigálni, most pedig azt is elárulta, hogy már bele is kezdett a forgatókönyv megírásának.

Hirdetés

Az USA Today készített egy interjút a rendezővel nemrég, melyből emellett a bejelentés mellett az is kiderült, hogy egy beszélgetést is folytatott már Chris Pratt-tel a történetet illetően, valamint Zoe Saldanával a karakteréről, akinek fontos szerepet szán. Egyébként nem meglepő, hogy Gunn már neki is állt a következő rész megírásának, hiszen a 2. részt is azon a héten kezdte el papírra vetni, amikor az első film debütált.

Amikor Gunn felfedte, hogy ő készíti a 3. részt is, elmondta, hogy ez egyfajta lezárása lesz a csapat történetének:

Ami az elmúlt 10 évben történt az MFU-ban, az mind a Végtelen háborúba torkollik. Minden szál oda vezet. A galaxis őrzői 3 azonban csak ezután fog játszódni.

Ez amolyan lezárása lesz a most megismert csapat történetének, azonban segíteni fog majd az új és a régi karaktereknek megágyazni a következő 10 évre, valamint azutánra is. Együtt fogok dolgozni Kevin Feigevel és a többiekkel azon, hogy megtervezzük, merre is vezessenek a szálak tovább, és hogy megfelelően megalapozzuk az MFU jövőjét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.