Hirdetés

Sorozatot készít a Lost atyja Stephen King művei alapján

|

Ma jelentették be, hogy a 11.22.63. után egy újabb King-sorozat érkezik a Hulura!

Hirdetés

Stephen King regényei és novellái időtállóak, de talán sosem volt még a tévés világ számára annyira felkapott, mint mostanában. Sok éves tervezés után nemrég indult meg a Setét Torony-film forgatása, várhatóan idén érkezik a Mr. Mercedes alapján készített tévésorozat parádés szereposztással és A köd sorozatváltozata. Most pedig kiderült, hogy kapunk még egy igazán különleges szériát is.

Hirdetés

A Hulu bár nem olyan népszerű, mint a Netflix, és bár saját tartalom mennyiségében is elmarad a világon több millió előfizetővel rendelkező streamszolgáltatótól, bátran kijelenthetjük, hogy a kevésbé hype-olt hulus szériák között rengeteg kincset találunk. A független filmes hangulatot idéző, érett, de nagyon is humoros Alkalmi (Casual) vagy a 11.22.63. mind olyan sorozatok, amelyek megérdemlik, hogy beszéljünk róluk.

A Hulu pedig most folytatja a sort, ráadásul félig egy már bejáratott ösvényt követve. A legújabb produkciójuk ugyanis a Castle Rock lesz, ami Stephen King számos regényéből visszaköszönő, Maine állambeli városka ihletésében készül. A sorozatról egyelőre semmi konkrétumot nem tudni, csak azt, hogy J.J. Abrams és cége, a Bad Robot készíti, és a kiadott teaserben feltűnik rengeteg ismert/hírhedt King-regény címe és szereplője. Bármi is legyen a Castle Rock, mi kimondhatatlanul várjuk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.