Hirdetés

Steve Carell meseadaptációba tart

|

A színész a hosszú című Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day mese élőszereplős feldolgozásának egyik szerepéről tárgyal. A külföldön népszerű és elismert gyerekkönyvet Judith Viorst írta 1972-ben.

Hirdetés

A mese egy Alexander nevű kisfiúról szól, aki egy rágógumival a szájában alszik el, amit ébredés után a hajában talál. Innentől kezdve egyre rosszabb és rosszabb dolgok történnek vele, ami a címbe is foglalt "szörnyű, borzasztó, nem jó, nagyon rossz napot" fogja jelenteni a kissrác számára. Steve Carell egy olyan karaktert (Ben) fog játszani a kibővített történetben, aki az eredeti sztoriban nem szerepel. A rendező Lisa Cholodenko (A gyerekek jól vannak). Lássuk, milyen filmtervek közé ékelődik Steve Carellnél az adaptáció!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.