Hirdetés

Steve Carell meseadaptációba tart

|

A színész a hosszú című Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day mese élőszereplős feldolgozásának egyik szerepéről tárgyal. A külföldön népszerű és elismert gyerekkönyvet Judith Viorst írta 1972-ben.

Hirdetés

Steve Carell eléggé felkapott színész lett, így a projekthez való szerződtetés nem igazán jelent jó kilátásokat a gyártásra nézve. Idén még két filmben szerepel: a Seeking a Friend for the End of the World-ben és a Great Hope Springs-ben, de már a következő évre is leszerződött pár címhez: a Burt Wonderstone-hoz (komédia Las Vegas-i illuzionistákról, Jim Carrey oldalán), a sikeres Gru folytatásához és a Frank or Francis-hoz (Charlie Kaufman musical-vígjátéka). Ezeken kívül együtt említik nevét az Anchorman 2-vel (az első rész címe: A híres Ron Burgundy legendája), a Lunatics-szal, a Dogs of Babel-lel, a Conviction-nel, a Foxcatcher-rel és egy eddig cím nélküli vígjátékkal, amit az Őrült, dilis, szerelem rendezői készítenek. Már felsorolni is sok, nemhogy megjegyezni ezt a sok címet, nem csoda, hogy kiszállt népszerű sorozatából, a The Office-ból. 

Érdekességek: A mesét már adaptálták korábban, 1990-ben mutatkozott be az HBO-n fél órás rajzolt musicalként, később pedig színházban is játszották, ugyanúgy zenés darabként. Judith Viorst könyve folytatással is rendelkezik, hasonlóan hosszú a cím: Alexander and the Wonderful, Marvelous, Excellent, Terrific Ninety Days (azaz szabad fordításban: Alexander és a csodás, bámulatos, elképesztő, óriási kilencven nap).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.