Hirdetés

Drogbirtoklásért vették őrizetbe a Stranger Things sztárját

|

Hawkins városára most nem csak a szörnyek árnyéka vetül.

Hirdetés

A Netflix sikersorozata, a Stranger Things második évada pénteken vált elérhetővé a rajongók számára és simán megmerjük kockáztatni, hogy még az első szezont is felülmúlja. Azonban a széria diadalmenetét most beárnyékolja ez a kisebb botrány.

Hirdetés

A Jonathan Byerst alakító Charlie Heatont ugyanis drogbirtoklás miatt nem engedték be az Egyesült Államokba, így nem tudott megjelenni a sorozat premierje kapcsán tartott gálaesten Westwoodban, Kaliforniában. A 23 éves brit színésznél drogkereső kutyák találtak egy kisebb adag kokaint, amit Heaton el is ismert, hogy az övé. Ezek után nem engedték átlépni az amerikai határt és vés visszafordították az Egyesült Királyságba. Jaime Ruiz, az Amerikai Vám- és Határvédelem Stratégiai Központjának szóvivője így nyilatkozott:

Elfogadhatatlannak és bűncselekménynek tartjuk a külföldi állampolgárok drogbirtoklását. A Vám- és Határvédelem tisztjei tisztelettel és mély szakmai alázattal viseltetnek a nemzetközi utazókkal szemben és a legnagyobb biztonságot tartják szem előtt.

A Netflix egyelőre még nem kommentálta az esetet, ahogy Heaton sem jelent meg egyelőre az ügyben a nyilvánosság előtt, vélhetően először a stúdió illetékeseivel is egyeztetnek. Nem kizárt ennek fényében, hogy mivel rossz fény vetül emiatt a csatornára szerződést bonthatnak vele, így a következő szezonban vagy más alakítaná Jonathan Byerst, vagy más venné át a szerepét. Heaton jövő évi másik nagy lehetősége a Stranger Thingsszel rokonságba állítható, horror tónusú új X-Men mozi, a The New Mutants, amelynek a premierje áprilisban lesz esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.