Hirdetés

Hátborzongató lett az X-Men: The New Mutants előzetese

|

Nem lódítottak az új X-Men film kapcsán, mikor valódi horrorfilmet ígértek. Az első előzetes alapján azt is nehéz lenne megmondani, hogy bármi köze lenne a szuperhősfilmekhez.

Hirdetés

A Logan: Farkas és a Deadpool sikere után a Fox úgy látta, hogy kevésbé gyerekbarát Marvel filmekkel el lehet érni, avagy pont, hogy nagyobb sikereket is el lehet érni, mint a színes, vicces, világot sokadszor megmentő képregényadaptációkkal.

Hirdetés

A Csillagainkban a hiba rendezője, Josh Boone horrort ígért, és azt is bejelentette, hogy az első előzetes sokatmondóan péntek 13-án fog debütálni, és a lent látható kedvcsináló alapján mindkettő beigazolódott. Az ifjú mutánsok kalandjai ebben az elmegyógyintézetre hajazó helyszínen, ahol mindenféle paranormális jelenség történik, valójában tökéletes táptalaj egy valóban ijesztő alkotás elkészítéséhez.

A színészek közt felbukkan a Trónok harca sztárja, Maisie Williams, Anya Taylor-Joy (Széttörve), Charlie Heaton (Stranger Things), Blu Hunt, Henry Zaga és Alice Braga is.

Az X-Men: The New Mutants 2018. április 13-án érkezik a mozikba. Nektek hogy tetszik ez a komor, horroros irány?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.