Hirdetés

Black Adam a Suicide Squad 2-ben mutatkozhat be?

|

Míg a Shazam!-ból teljes egészében kimaradhat Dwayne Johnson gonosza és alkalmi antihőse, addig az új pletykák szerint a Suicide Squad folytatásában lesz jelenése.

Hirdetés

Miközben egyre jobban alakul a Shazam! stábja (sikerült megtalálni már mindkét főszereplőt Zachary Levi és a fiatalabb énjét alakító Asher Angel személyében), addig a Dwayne "The Rock" Johnson által alakítandó Black Adamről fájóan kevés szó esik. Eleinte még úgy volt, hogy ő is fel fog bukkanni a Shazam!-ban, viszont azóta többször is nyilatkoztak róla, hogy az antihős és Shazam! nemezise kimarad az eredetfilmből. 

Hirdetés

Viszont lesz saját filmje. A Black Adam projektről elég keveset tudunk, viszont a The Wrap most megszellőztetett egy érdekes részletet: a karakter állítólag a Suicide Squad 2-ben bukkanhat fel először. A folytatás korai terveiben ugyanis az szerepelt, hogy a gonoszok csapat azt a megbízatást kapja, hogy kutassanak fel egy pusztító fegyvert. Ez a fegyver pedig maga Black Adam. A pletykát még nem kommentálta a Warner Bros. viszont Dwayne Johnson egy korábbi interjújában talán elszólta magát, amikor azt mondta, hogy hatalmas és cool meglepetés lesz Black Adam feltűnése, amelyről nem beszélhet, de meg fogunk rajta lepődni, hol fog felbukkanni. Talán erről beszélt?

A Suicide Squad 2 valamikor 2019-ben jelenhet meg Gavin O'Connor (Warrior - A végső menet, A könyvelő) rendezésében és eddig úgy tudjuk, hogy Harley Quinn (Margot Robbie) és Deadshot (Will Smith) visszatérnek benne. Joker (Jared Leto) még nem tudja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.