Hirdetés

Jared Leto nem tudja, hogy visszatér-e az Öngyilkos Osztag folytatásában

|

Nem igazán biztos benne a színész, hogy újra Joker bőrébe fog-e bújni a DC gonoszok következő kalandjában.

Hirdetés

A Szárnyas fejvadász 2049 rosszfiúja dühös volt, hogy rengeteg jelenetét kivágták az Öngyilkos Osztagból, amit aztán meg se nézett, bár nem ebből az okból kifolyólag. Azóta meglett a folytatás rendezője is, Gavin O'Connor, de nem biztos, hogy Joker karaktere fel fog bukkanni a filmben, és az sem, hogy ki fogja játszani.

Hirdetés

Jared Leto elismerte a rendező tehetségét, de ennél több konkrétumot nem is mondott:

Rengeteg dolog történhet addig, majd meglátjuk. Gavint egy hatalmas tehetségnek tartom, tökéletesen illik hozzá az Öngyilkos Osztag 2 rendezése. Szerintem ő egy jó képességű filmkészítő, és nagyon szeretem a munkásságát.

Ti szeretnétek, hogy Jared Leto akár több játékidőt kapva feltűnjön a Suicide Squad folytatásában? Vagy szerezzenek mást a szerepre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.