Hirdetés

Suicide Squad 2 - újabb esélyes bukkant fel a rendezői posztra

|

Korábban szóba került már Mel Gibson és David S. Goyer is, ám a legújabb információk szerint a Warner Bros. aktuális kiszemeltje nem közülük való, hanem inkább az akció-thrillerek területén szeret tevékenykedni, rendszerint Liam Neesonnal.

Hirdetés

Akárki is vállalja el a Suicide Squad folytatását, remélhetőleg tanul az első rész hibáiból (beleértve a stúdiót is) és minden tekintetben egy összerakottabb filmet kapunk. Amire minden esély meg is van, hiszen a producerek korábban Mel Gibsonnal is tárgyaltak azzal kapcsolatban, hogy töltse be a rendezői pozíciót, sőt még David S. Goyert is pletykálták erre a szerepre, de abban talán mindannyian egyetérthetünk, hogy annál a változtatnál csak jobb történhet a folytatással. Most azonban történt egy új fejlemény. 

Hirdetés

A Deadline úgy értesült, hogy a Warner Bros. első számú kiszemeltje jelenleg az Ismeretlen férfit, Az árvát, a Non-stopot és az Éjszakai hajszát készítő Jaume Collet-Serra, akinek a neve már március óta ott szerepel az esélyesek listáján. Collet-Serra legutóbbi filmje, A zátony kritikailag ugyan nem lett elismert, viszont a 17 milliós büdzséből 120 milliót szedett össze világszerte, amely nem rossz teljesítmény egy olyan thrillertől, amely ennyire a radar alatt maradt (Blake Lively ellenére). 

Az első Suicide Squad rendezője, David Ayer már a Gotham City Sirens című projekten dolgozik, így a második felvonás forgatókönyvét Adam Cozad (Jack Ryan: Árnyékügynök, Tarzan legendája) jegyzi. A Warner Bros. egyelőre nem kommentálta a Jaume Collet-Serrával kapcsolatos szóbeszédet. Ti örülnétek a csatlakozásának?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.