Hirdetés

Suicide Squad - Idris Elba lesz Deadshot

|

Will Smith nem fog visszatérni a James Gunn-féle Öngyilkos osztagban.

Hirdetés

A közelmúltban írtunk róla, hogy Will Smith biztosan nem fog visszatérni az új Suicide Squad filmben, amely a Galaxis őrzői filmek atyja, James Gunn írásában és rendezésében fog elkészülni. A Warner Bros. nem teketóriázott sokat, máris megtalálta Smith utódját. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter hozta a hírt, hogy Gunn és a stúdió Idris Elbát (Luther, Star Trek: Mindenen túl, A Setét Torony) választotta ki Deadshot szerepére, így a színész is csatlakozik azon kollégáihoz, akik elmondhatják magukról, hogy Marvel és DC filmben is szerepeltek (a Thor filmekben és a Végtelen háborúban ugyebár ő volt Heimdall). Smith állítólag a zsúfolt időbeosztása miatt nem tudta vállalni tovább Deadshotot, Elba pedig az első és egyetlen választás volt a döntéshozók részéről. A jelenlegi álláspont szerint a halálos mesterlövészen kívül egyedül Margot Robbie Harley Quinnje fog visszatérni az eredeti bandából, de erről eltérő pletykákat lehet hallani, továbbá beszélik Joel Kinnaman visszatérését is Rick Flaggként, így jó lenne egy hivatalos megerősítés.

A The Suicide Squad forgatása várhatóan ősszel kezdődik meg és 2021. augusztus 6-án kerülhet a mozikba. Ti örültök neki, hogy Elba lesz Smith utódja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.