Hirdetés

Will Smith biztosan nem tér vissza a Suicide Squad folytatásában

|

Deadshot ezúttal célt tévesztett.

Hirdetés

A Suicide Squad - Öngyilkos Osztag 2 forgatása akár még idén kezdetét veheti, azonban sok hiányzó lesz az eredeti bandából. Ezen utóbbi kijelentés miatt annyira nem is könnyezik a szemünk, hiszen a csapatból csak maréknyian tudtak emlékezetesek maradni, viszont Will Smith Deadshotja miatt azért bánkódunk egy kicsit.

Hirdetés

A színész hivatalosan sosem volt része a filmnek, viszont a Warner Bros. reménykedett benne, hogy Margot Robbie mellett ő lehet a másik visszatérő. A Variety értesülései szerint most véglegesen meghiúsultak ezek a törekvések, viszont nem azért, mert Smith már nem kívánta eljátszani a karaktert, hanem egyszerűen nem fért volna bele az időbeosztásába a közeledő forgatás. Egyelőre nem tisztázódott, hogy ezzel együtt véglegesen maga mögött hagyta-e Deadshotot vagy csupán ebből a filmből kell kimaradnia.

A Suicide Squad folytatását a Galaxis Őrzői filmek atyja, James Gunn fogja írni és rendezni. Az eredeti szereplők közül eddig egyedül Margot Robbie visszatérése biztos Harley Quinn szerepében. Amennyiben Smith a későbbiekben újra fel szeretne bukkani Deadshotként akkor az Öngyilkos Osztagon kívül is vannak lehetőségei, hiszen a karakter először a Batman képregényekben bukkant fel, később pedig a The Secret Six-nek is a tagja volt. Persze ez inkább már a stúdió tervein múlik, amelyek mostanság elég zavarosak.

A Suicide Squad folytatásának bemutatója 2021. augusztus 6-ra van kitűzve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.