Hirdetés

Bemutatjuk a Suicide Squad állítólagos új tagjait

|

Teljesen új karakterekkel érkezhet a következő Suicide Squad film. Most igyekszünk részletesebben bemutatni nektek ezeket a kevésbé ismert képregényes szereplőket.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy Will Smith nem vállalja James Gunn Suicide Squad filmjében Deadshot szerepét és Idris Elba lép a helyébe hivatalosan is megindult az információs lavina. A nagy bejelentésen túl fény derült az újdonsült tagok potenciális kilétére. Ezeknek az új neveknek a többsége csak azoknak mondhat bármit is, akik nagyon otthon vannak a DC képregények világában, de aggodalomra semmi ok, összeszedtük nektek a legfontosabb tudnivalókat a karakterekről. Fontos megjegyezni, hogy a készítők nem erősítették még meg hivatalosan ezt a felállást, de jó okunk van feltételezni, hogy valami hasonló lesz az összkép. 

Hirdetés

A Galaxis Őrzői sikere után külön örülünk annak, hogy James Gunn ismét egy maroknyi kevésbé ismert karaktert vett elő. Reméljük a hatás hasonlóan kirobbanó lesz. Kezdésnek vegyük azt a karaktert, aki a legnagyobb ellentétben áll a Marveles bandával, hiszen míg az Őrzők sorait egy rágcsáló erősíti, addig az Öngyilkos Osztagban épphogy egy rágcsálóirtónak jutott hely.

Ratcatcher

Becenevéhez méltóan Otis Flannegan egykoron Gotham utcáit tisztította meg a patkányoktól és egyéb kártevő rágcsálóktól, ám ő is lesüllyedt a bűnözés szintjére, ahol megnehezítette Batman életét. Ratcatcher különleges kapcsolatot ápol a patkányokkal, képes irányítani őket. Ez a képesség remekül jött számára, amikor a börtönbe kellett becsempésznie különböző dolgokat, de mielőtt elfogták volna, akkor a rágcsálók tömegét hadseregként is használta. A képregényekben állandó öltözékét képezi egy gázmaszk és a rágcsálóirtó felszerelés, emellett a karakter vonásai is egy patkányéra hajaznak. Annyit már biztosra tudunk, hogy a filmben megcserélik Ratcatcher nemét és egy női gonosztevőt kapunk, aki egyfajta apafiguraként tekint majd Deadshotra.

King Shark

Nanaue, vagy ismertebb nevén King Shark egy humanoid cápa, aki a Cápák Királyának leszármazottja. Mielőtt sikerült volna megfékezni a Hawaii-szigeteken tomboló King Sharkot, több tucat ártatlan ember esett áldozatul a cápának és családjának. Sam Makoa és csapata hatástalanította végül Nanauét, azonban az akció még több emberéletet követelt és Makoa szerint csak a szerencsén múlt, hogy sikerrel jártak. Később Amanda Waller rákényszerítette, hogy segítse az Öngyilkos Osztagot egy tengeralatti misszió során. A küldetés végeztével sebesülten ugyan, de King Sharknak sikerült megszöknie és elrejtőznie a tengerek mélyén. Azóta több képregényben is felbukkant, legújabban az Aquaman történetek szerves részét képzi.

Polka-Dot Man

A bizarr pöttyökkel teli szupergonosz maga is szégyelli képességeit, amelynek köszönhetően fura pontok keletkeznek a testén, melyekből lángcsóvákat és egyéb fegyvereket lövell ki. Miután Batman megjelent Gotham Cityben több semmirekellő gazfickó is szerette volna magára irányítani a legendás igazságosztó figyelmét. Ilyen volt Abner Krill, vagyis Mister Polka-Dot is, akit Batman csupán egy egomániás és figyeleméhes senkinek tartott. Polka-Dot Man mindig is azt hangoztatta, hogy egyetlen célja az, hogy ismertté váljon az alvilágban. Ezt bankrablásokkal és hasonló figyelemhajhász piti műveletekkel próbálta elérni, miközben borsot tört Batman orra alá, ám valódi kihívójává sosem válhatott a Sötét Lovagnak.

Peacemaker

Christopher Smith, azaz Peacemaker egy önkényes igazságosztó, aki megszállottan és az eszközök válogatása nélkül igyekszik békét teremteni a világban. Egy kicsit a Punisherhez lehetne őt hasonlítani, csak adjunk hozzá még több belső démont és komoly mentális defekteket. Peacemaker ugyanis őszintén hisz abban, hogy az általa megölt emberek, vagy a miatta meghalt emberek szellemei a sisakjában ragadtak és onnan adnak számára tanácsokat. A képregényekben mások is viselték már a Peacemaker nevet, így Gunnak vannak opciói, de a fent leírt eredeti változat tűnik a legvalószínűbbnek, tekintve, hogy a rendező állítólag Dave Bautistával szemez a szereppel kapcsolatban. 

Az egyelőre hivatalos cím nélküli, új Suicide Sqad film 2021. augusztus 6-án érkezik a mozikba. Tuti biztos megerősítést még nem tudunk nyújtani, de úgy tűnik, hogy Margot Robbie visszatér Harley Quinn szerepében és van rá esély, hogy Joel Kinnaman és újra Rick Flagg bőrébe bújhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.