Hirdetés

Meglepő, hogy ki lehet a Supergirl film rendezője

|

Nem várt helyről erősíthet a Warner Bros. Superman unokatesójának önálló kalandjához.

Hirdetés

Augusztus elején hozta le a hírt a Deadline, hogy a Warner Bros. a 22 Jump Streeten és a The Cloverfield Paradoxon dolgozó Oren Uzielt bérelte fel a Supergirl film forgatókönyvének megírásával, a projekt pedig tükrözné a DC Moziverzum jövőjében bekövetkező változásokat, amelyek a DC Films élére januárban megválasztott Walter Hamada érkezését követik (az ő felügyelete alatt készül például Todd Phillips Joker eredetfilmje is Joaquin Phoenix-szel). 

Hirdetés

Most az Omega Underground szállította a pletykát, miszerint bár a projekt még csak a korai fázisnál tart, a kiadó már kiszemelt valakit a Supergirl mozi élére, méghozzá  A szolgálólány meséje sorozat rendezőjét, Reed Moranót - legalábbis ő áll a kívánságlista tetején. A jelentés szerint a Warner Bros. még nem tett hivatalos ajánlatot Moranónak és azt sem tudja megerősíteni, hogy találkozott a két fél a rendező csatlakozását megbeszélendő. Mivel egy szóbeszédről van szó, könnyen megeshet, hogy nincs valóságalapja, mindazonáltal volt annyira izgalmas a hír A szolgálólány meséje miatt, hogy beszámoljunk nektek róla. 

Morano egyébként nemrég végzett új filmje, a The Rhythm Section forgatásával, jelenleg az utómunkálatok zajlanak. 2019. februárjában várható a premier Blake Lively és Jude Law szereplésével, de előtte még idén szeptemberben mozikba kerül az aktuális alkotása, az I Think We're Alone Now Peter Dinklage, Elle Fanning, Paul Giamatti és Charlotte Gainsbourg bevonásával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.