Hirdetés

Önálló mozifilmet kaphat Supergirl

|

Persze a DC Moziverzum részeként.

Hirdetés

Több mint három évtizeddel az első élőszereplős debütálása után Supergirl ismét meghódíthatja a filmszínházakat, ugyanis a Deadline értesülései szerint a Warner Bros. Oren Uzielt (22 Jump Street - A túlkoros osztag, The Cloverfield Paradox) bízta meg azzal a feladattal, hogy készítse el egy önálló mozifilm forgatókönyvét.

Hirdetés

A jelentésben szerepel, hogy a Supergirl tükrözné a DC Moziverzum jövőjében bekövetkező változásokat, amelyek a DC Films élére januárban megválasztott Walter Hamada érkezését követik (Hamada Jon Berget és Geoff Johnst váltotta ebben a pozícióban). Az irányítása alatt jelenleg olyan filmek állnak még előkészületi fázisban, mint Todd Phillips Joker eredetfilmje Joaquin Phoenix főszereplésével, Cathy Yan Birds of Prey adaptációja Margot Robbie-val, valamint a régóta tervezett Batgirl szövegkönyve is készülőben van Christina Hodson jóvoltából.

A projektről érthetően egyelőre semmilyen érdemi részlet nem került nyilvánosságra, de természetesen nem áll majd kapcsolatban az októberben a negyedik évadával visszatérő The CW-féle tévésorozattal, ahol Melissa Benoist kelti életre a címszereplő karaktert, és egy ideig bizonyára annak kiderülésére is várnunk kell, hogy vajon beköszön-e unokatestvérének a Henry Cavill alakította Superman.

Bárhogy is alakuljon a Supergirl jövője, a DC szuperhőseiben év végétől semmiképp sem fogunk hiányt szenvedni: a James Wan rendezte Aquamant jövő áprilisban David F. Sandberg az előzetes alapján szórakoztatónak ígérkező Shazam! filmje követi, majd a Joker kaland után Wonder Woman jelentkezik újabb felvonással szintén még 2019-ben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.