Hirdetés

Supergirl 2. évad - új képen Superman és részletek a castingról

|

A Supergirl folytatása is egyre közelebb, amit egy új képpel, némi információval és egy klassz poszterrel hivatottak jelezni.

Hirdetés

Nem az volt az egyetlen jelentős változás a sorozat második évadának esetében, hogy a CBS-ről a The CW-re, vagyis a The Flash, az Arrow és a Legends of Tomorrow otthonára költözött. Mint a nyáron kiderült, a producerek úgy döntöttek, hogy egy másik ikonikus DC Comics karaktert vezetnek be a CW szuperhősös univerzumába: az Acélembert, vagyis magát Superman-t. A casting nem tartott túl sokáig, viszonylag hamar bejelentették Tyler Hoechlin ("Teen Wolf - Farkasbőrben, "A kárhozat útja") érkezését, akiről az első teasert követően most egy új fotót és kiválasztásának folyamatáról kaptunk néhány részletét. 

Hirdetés

A képet exkluzívan hozta le az Entertainment Weekly filmmagazin, ezzel egyetemben pedig néhány meglepő információt is közöltek annak kapcsán, hogyan választották ki Hoechlin-t Superman szerepére. Erről maga a színész mesélt, akinek az alábbiak szerint nem volt túl nehéz feladata:

Őszintén szólva ez volt a legfurcsább dolog - nem volt meghallgatás. Volt egy nagyszerű találkozóm Greg Berlanti és Andrew Kreisberg producerekkel még júniusban. Azt mondták, hogy a találkának van valami köze a Supergirl-hez, de semmi igazán különleges. Félúton felhozták Superman ötletét a sorozatba, és megkérdezték, hogy érdekelne-e. Azt mondtam, 'Igen, abszolút. Természetesen rajongója vagyok.' Azt hiszem, akkor hétfő volt. Pénteken kaptam a hívást az ajánlattal, szóval igencsak gyorsak voltak. Ez nagyon hízelgő volt számomra, és kívánom, hogy minden munka ilyen módon jöjjön. 

Az egyelőre tisztázatlan, hogy pontosan mekkora szerepe is lesz Hoechlinnek a Supergirlben, de az biztos, hogy nem akármilyen ellenséggel fog szembenézni ő és a címszereplő unokatestvére, amiről ide kattintva olvashattok részletesebben. A The CW DC sorozatos univerzumának követői nem fognak unatkozni, hiszen ősszel mindegyik jelenleg futó adaptáció érkezik a következő szezonjával, novemberben pedig egy óriási, négyrészes crossoverre is sor kerül majd ezek között. A Supergirl 2. évada október 10-én veszi kezdetét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.