Hirdetés

Susan Sarandon lett a Kék Bogár film főgonosza

|

Sharon Stone végül hoppon maradt.

Hirdetés

Bár nagyon úgy tűnt, hogy Sharon Stone-nak áll a zászló a Kék Bogár-film antagonista szerepének, Victoria Kordnak a megszerzésében, végül azonban a kanyarban előzött Susan Sarandon és vissza se nézett. Így Stone visszatérésére a DC Filmes Univerzumában továbbra is várni kell, de Sarandon miatt egy rajongó sem húzhatja a száját egyelőre.

Hirdetés

A casting immár hivatalos, azonban továbbra sem tudunk többet Victoria Kordról - bár a képregények olvasói bizonyára kapcsolatot vélnek felfedezni a Jaime Reyes előtti Kék Bogárral, Ted Korddal, ám egyelőre kénytelenek vagyunk azzal kibékülni, hogy a színészek a helyükön vannak, és hamarosan elkezdődhet a forgatás.

A Kék Bogárban Xolo Mariduena alakítja a főszerepet, aki az első hispán szuperhős lesz a DC Filmes Univerzumában, míg Raoul Max Trujillo Sarandon mellett a másik rosszfiú szerepében brillírozhat. Rajtuk kívül Harvey Guillén, Belissa Escobedo, illetve Bruna Marquezine is nagyobb szerepeket kapott a filmben, ami alapján sejteni lehet, hogy a DC nagyon azon lesz, hogy összehozza a latin-amerikaiak Fekete Párducát.

A Kék Bogár 2023 augusztus 18-án kerül a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.