Hirdetés

Sylvester Stallone arra utalgat, hogy jövőre kezdődhet a Creed 2 forgatása

|

Kezd minden összeállni a Creed 2-höz.

Hirdetés

Sylvester Stallone remek munkát végez a Creed 2 felhypeolásával. Egy-egy apró poszt kell csupán és rögtön ugranak a folytatásra váró rajongók. Így sikerült azt is elhinteni nem is olyan finoman, hogy Dolph Lundgren visszatér Ivan Drago szerepében, akivel így 30 év után ismét farkas szemet nézhet Rocky Balboa.

Hirdetés

Most Stallone legújabb Instagram posztjából a forgatás kezdetének dátumát szűrhetjük le. Noha konkrétan nem mondja ki, most sem köntörfalazik sokat, hiszen a "Megerősödünk!!! 2018" aláírással és az edzésben lévő Michael B. Jordannal a képen nehezen tudunk másra következtetni.

Getting stronger !!! 2018 #Creed 2 #mgm #fitness #Rocky

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Hivatalosan még nem lett megerősítve, de a többség úgy gondolja, hogy Ryan Coogler vissza fog térni a rendezői székbe. Coogler jelenleg a Marvel Fekete Párducán dolgozik, ami 2018. februárjában érkezik a mozikba, melyet követően akár azonnal is kezdődhet a Creed 2 forgatása. Az eredeti alkotás mindössze 35 millió dollárból készült és 173,6 milliót hozott vissza. Emellet a kritikusok is az egekig dícsérték, ami több díjat eredményezett a filmnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.