Hirdetés

Szakácskönyv készül a Jóbarátok ételeiből

|

Sok sorozatra akasztható rá az ikonikus, örökzöld és a zseniális jelző, ám szeretjük-e vagy sem, megkérdőjelezhetetlen, hogy a Jóbarátok emberek millióinak életére volt (van és lesz is) hatással.

Hirdetés

A Jóbarátok 1994. szeptember 22-én indult hódító útjára az amerikai NBC csatornán és tíz év (és tíz évad) alatt Rachelék igazából is a nézők jó barátai lettek. Sikerük ennek is köszönhető, hiszen nem pusztán megnevettették a közönséget, hanem a tévézők lelkére hatottak és szerte a világon mindenki várta a következő epizódot, a következő találkozást ezekkel a hús-vér, hozzánk hasonlóan csetlő-botló, munkában és párkapcsolatban, úgy általában az életben folyton bénázó halandókkal. Nem csoda, hogy a 2004-es utolsó epizódot több mint 50 millió amerikai figyelte a tévében és 16 éve nem volt egy sorozat sem, melynek bármely epizódját ilyen sokan követték volna figyelemmel a képernyők előtt.

Hirdetés

Ezért is lett az év híre, hogy újra összeállnak a Jóbarátok szereplői, ám nem egy új epizód, hanem egy különkiadás erejéig, ahol a színészek saját magukat adva emlékeznek vissza a legendás szériára, bejárva az ikonikus helyszíneket, díszleteket. A koronavírus-járvány miatt elhalasztott forgatás sok rajongót szomorított el, ám számukra lehet üdítő hír a pandémiában, hogy ősszel eddig még sosem tapasztalt módon élhetik át a Jóbarátok-élményt. A nemrég megjelent Jóbarátok-generáció kötet után ugyanis újabb kiadvány lát napvilágot.

Az idehaza a 21. század kiadó gondozásában megjelent könyv, Saul Austerlitz A Jóbarátok-generációja a megjelenése után rögtön a hazai eladási sikerlisták élére ugrott, mind a Libri, mind a Bookline toplistáját vezeti, így hasonló sikerre számíthat majd a 2020. szeptember 22-én érkező Jóbarátok témájú szakácskönyv is. Ugyan több receptgyűjtemény is megjelent már az évek során, melyben Monicáék kulináris élményeinek állítottak emléket, de az idén megjelenő könyv lesz az első hivatalos változat.

Amanda Yee séf amellett, hogy útmutatóval szolgál majd a sorozat emlékezetes ételeinek elkészítéséhez, olyan fogásokat is összeállít, amelyeket egyes epizódok, történetek, helyszínek és karakterek ihlettek - számolt be a hírről a Buzzfeed. Mindig is érdekelt, hogyan készül Phoebe nagymamájának sütije? A földről felcsipegetett sajttorta vagy Rachel vaníliás-húsos trüffeljének receptje után sóvárogtál? Szeptember 22-től te is meglepheted vele a családodat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.