Hirdetés

Rendhagyó formában, de újra összeáll a Jóbarátok stábja

|

Egy különleges műsor erejéig újra összeállnak kedvenceink.

Hirdetés

Amióta tavaly bejelentették, hogy a Warner is beszáll a streamingháborúba az HBO Max elindításával, ráadásul hatalmas pénzekért sikerült a Netflixtől megszerezniük a Jóbarátok streamelési jogait, azóta e levegőben lóg a hír, hogy valamilyen formában a stúdió szeretné visszahozni minden idők egyik legsikeresebb sitcom-sorozatát. Nos, jó hírünk van a rajongók számára: az elmúlt napokban hivatalossá vált, hogy hamarosan tényleg visszatérnek kedvenceink, méghozzá egy rendhagyó és egyszeri műsor alkalmával!

Hirdetés

Mint az kiderült, nem egy új évad, és nem is egy egész estés film képében követhetjük ismét figyelemmel Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey és Phoebe mindennapjait, hanem egy speciális beszélgetős műsor formájában, melyben a fenti hat karaktert játszó színész arról fognak mesélni, milyen érzés volt tíz éven át dolgozni minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának epizódjain.

És hogy teljes legyen a nosztalgiafaktor: ezt a speciális részt az ikonikus Stage 24-en veszik majd fel, ahol a Jóbarátok epizódjait is rögzítették, ráadásul a főszereplő hatos Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc és Lisa Kudrow mellett visszatérnek a széria megalkotásáért felelős személyek is, azaz David Crane, Martha Kauffman és Kevin Bright, hogy olyan kulisszatitkokat és eddig még sosem hallott történeteket osszanak meg a nézőkkel, melyek ezidáig rejtve voltak.

A premier valamikor idén májusban, az HBO Max indulásával egy időben esedékes a szolgáltatás felületén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.