Hirdetés

Ryan Gosling csak a szkript miatt csatlakozott a Szárnyas Fejvadász 2049-hez

|

A színész egészen a forgatókönyv elolvasásáig kételkedett a második rész létjogosultságában, de az végleg meggyőzte őt, hogy érdemes belevágni a projektbe.

Hirdetés

Alig két héten belül debütálni fog a Szárnyas Fejvadász 2049, az idei ősz egyik legjobban várt sci-fi filmje, és ahogy az ilyenkor szokás, a produkcióban résztvevő színészek és szakemberek úton-útfélen a promócióval vannak elfoglalva. 

Hirdetés

Ryan Gosling egy At the Movies Malaysia nevű oldalnak adott interjújában tért ki arra, hogy mi volt a végső löket, mely eloszlatta a kételyeit a folytatással kapcsolatban.

"Szerencsésnek mondhatom magma, hogy találkozhattam Ridley-vel (Ridley Scott, az eredeti Szárnyas Fejvadász rendezője) míg éppen a forgatókönyv írásával volt elfoglalva. Így tudtam meg azt is, hogy a folytatást nemcsak jóvá hagyta, hanem aktívan részt is vett a készítésében. Sőt, Hampton Fancher, az eredeti forgatókönyvíró is besegített neki, amit bizakodóan fogadtam, majd a szkriptet az elkészülte után átdobták Harrison Fordnak, aki imádta. Ekkor már minden félelmem elszállt, hiszen ki vagyok én, hogy megmondjam nekik, hogyan is kellene a folytatásnak kinéznie? Mind úgy érezték, hogy ez a történet helyes iránya, és nagyon izgatott lettem, hogy részt vehetek ebben."

Gosling azt is elmondta, hogy nagy motivációs tényező volt számára, hogy ennyi remek kollégával és szaktekintéllyel dolgozhatott együtt.

"Számtalan dolgot kiemelhetnénk. Ha túlmegyünk Harrisonon, Ridley-n vagy Denis-n (Denis Villeneuve, a folytatás rendezője), akkor még meg kell említenem Roger Deakinst, az operatőrt. Ez egy nagyszerű lehetőség volt számomra, hogy ilyen nevekkel dolgozhassak együtt, és emellett a film univerzuma is nagyon csábító volt. Olyan gazdag ez a világ, hogy az embert szinte be akarja szippantani, miközben nézi. Rendkívül izgalmas volt, hogy végül nemcsak beléphettem ebbe a világba, hanem segíthettem a történet átadásában is."

A Szárnyas Fejvadász 2049 október 5-én debütál a hazai mozikban. Amellett hogy korhatáros lesz, 2 óra 43 perc hosszúságú cselekménnyel fogja megörvendeztetni a rajongókat. Ti várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.