Hirdetés

Szavazz: te megvennéd a Bosszúállók: Végtelen háborút Blu-ray-en?

|

Üzenjünk a Disney-nek, hogy ők is megértsék: a magyarok Végtelen háború Blu-ray lemezt akarnak!

Hirdetés

Meglehetősen kaotikus hazánkban a Marvel filmek házimozis megjelenése, hiszen van, amelyik DVD-re és Blu-ray-re is megjelent (mint a Doctor Strange és A galaxis őrzői vol. 2.), ám a rajongók legnagyobb bánatára sok kihagyta a kék korongot, így gyűjteni se egyszerű őket.

Hirdetés

A napokban kiderült, hogy az Egyesült Államokban milyen extrákkal fog megjelenni a Bosszúállók: Végtelen háború, amelyből egyelőre nem tudni, hogy mennyi fog rákerülni a DVD-verzióra, viszont gyanítjuk, hogy nem minden tartalom, arról pedig egyelőre nincsenek információink, hogy az Őrült Titán pusztítását hazánkban Blu-ray változatban is élvezhetjük-e majd ősszel. Viszont tekintve, hogy az utóbbi filmeket - például a Thor: Ragnarököt és a Fekete Párducot - nem kaptuk meg ebben a formátumban, így gyanítjuk, hogy a Végtelen háború sem számíthat kedvezőbb elbírálásra, hiába számít gigasikernek a kétmilliárd dollárt is meghaladó összbevételével. Éppen ezért kíváncsiak vagyunk rá, hogy olvasóink közül hányan vásárolnák meg a Bosszúállók: Végtelen háború minden extrával megpakolt Blu-ray kiadását? (És kérjük, hogy lelkiismeretesen csak olyan szavazzon, aki valóban kinyitná érte a pénztárcáját.) Ide várjuk a voksokat: 

Azonban akármelyik opció is vezessen, reménykedjünk együtt abban, hogy a Végtelen háborút minél több kiadásban be fogja tudni szerezni hazánkban mindenki, aki szeretné, hiszen az csalna igazán mosolyt Thanos arcára, nem a tökéletes egyensúly. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.