Hirdetés

Szavazz: szerinted érdemel Oscar-díjat a Fekete Párduc?

|

A Disney több kategóriában is Oscar-esélyesnek tartja Ryan Coogler filmjét, amiben a Chadwick Boseman által megformált hős állt a középpontban. Egyetértetek vele?

Hirdetés

Noha az Akadémia úgy döntött, hogy a következő Oscar esetében még nem vezetik be az egyszerűen csak legnépszerűbb filmnek titulált kategóriát, a Disney-t ez cseppet sem riasztotta el korábbi szándékától és láthatóan szeretne minél több díjat bezsebelni a Fekete Párduccal, akár a komolyabb elismerések közül is. 

Hirdetés

A Disney/Marvel Studios ambíciói nem kicsik, hiszen a kinézett kategóriák között van a legjobb filmnek, a legjobb rendezőnek és a legjobb férfi színésznek járó  aranyszobrok is, így biztosak lehetünk benne, hogy a vállalat komoly Oscar-kampányt indít majd a film érdekében. De vajon megérdemelné a győzelmet a Fekete Párduc bármelyik kategóriában, amit kiszemeltek a számára? Ezzel kapcsolatban vagyunk kíváncsiak a véleményetekre, szavazzatok arra az opcióra az alábbiak közül, ami a legszimpatikusabb: 

Mindenképpen fejtsétek ki kommentben is a meglátásaitokat a témával kapcsolatban, de kérünk titeket, hogy a káromkodást és a rasszista felhangokat mellőzve, kulturáltan folytassunk diskurzust. Köszönjük!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.