Hirdetés

Szavazz: mi a véleményed a Disney és a Fox megállapodásáról?

|

A Mickey Egeres cég újabb szeletet falt be a hollywoodi tortából, így többek között megszerezte az X-Men, a Fantasztikus Négyes és Deadpool jogokat is. Szavazásunkban arra vagyunk kíváncsiak, hogy ti mit gondoltok erről a megosztó üzletről.

Hirdetés

Megköttetett az üzlet, a Disney felvásárolta a 21st Century Fox filmes és sorozatos részeit, köztük olyan a rajongók által régóta áhított jogokkal, mint az X-Men, a Fantasztikus Négyes vagy éppen a Deadpool. De nem csak ezeket szerezte meg a vállalatóriás, hiszen filmes oldalon olyan franchise-ok is hozzá vándoroltak, mint az Avatar, a Kingsman, a Die Hard, A majmok bolygója, az Alien, a Predator vagy éppen olyan Oscar-esélyes alkotások, mint A víz érintése. Ami a televíziókat illeti, náluk landolt a Modern család, a Simpson család, a Family Guy, a Rólunk szól, a Fargó, a Légió, az Amerikai Horror Story és még sok más. 

Hirdetés

A Disney ezenkívül rátehette a kezét az FX és National Geographic csatornákra, valamint többségi tulajdonossá vált a Netflix legnagyobb riválisának tartott Hulu-ban is. Szóval ez a lépés alapjaiban rendezi át a hollywoodi hierarchiát, hiszen a Disney már jelentős részét bekebelezte a filmiparnak. Döntésük pedig megosztotta a rajongókat, a sajtót és a szakmát egyaránt: van, akinek a hideg fut végig a hátán attól, ha rágondol, hogy mit kezdhet a PG-13-at preferáló vállalat az R-besorolású darabokkal, más viszont bizakodó ezzel kapcsolatban példának hozva a Netflixes Marvel-sorozatokat és Bob Iger nyilatkozatát. Bármelyik táborhoz is tartozzunk, egyelőre lehetetlen megjósolni a következményeket, így a ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak: mit gondoltok minderről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.