Hirdetés

Szépség és a Szörnyeteg - így énekel Emma Watson

|

Hallgass bele Emma Watson gyönyörű hangjába, ahogy az egyik legnépszerűbb dalt énekli az eredeti Szépség és a Szörnyeteg meséből!

Hirdetés

A Szépség és a Szörnyeteg a soron következő élőszereplős Disney mese, amiben nemcsak a klasszikus, jól ismert számokat fogják elénekelni, de még újakat is kapunk, pont azért, mert kicsit csavartak a sztorin.

Hirdetés

A színészek - Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Ian McKellen, Stanley Tucci, Gugu Mbatha-Raw és Emma Thompson - már nem egyszer bebizonyították, hogy nem véletlenül léptek erre a pályára, de sokukat most először fogjuk hosszabban énekelni hallani, bár én alig várom, hogy Ewan McGregor újra bebizonyítsa mennyire lehengerlő hangja van. Elsőként Watson tehetségéből kaptunk egy kis ízelítőt és valószínűleg nemsokára a többiek is sorra kerülnek:

 

Itt az eredeti is, ha valaki össze akarja hasonlítani (1:30-tól):

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.