Hirdetés

Szeptemberben rajtol el a Rick és Morty 6. évada

|

Az őrült professzor és unokája hamarosan visszatérnek.

Hirdetés

Az Adult Swim pompás hírekkel tudott szolgálni a csatorna legnépszerűbb sorozata, azaz a Rick és Morty rajongói számára, ugyanis a várva várt hatodik évad még a vártnál is hamarabb fog elrajtolni: már csak szeptember 4-ig kell várni a premierig. Hogy mégis mi vár ránk a következő évadban, arról persze a csatorna is hallgat, ami az ötödik szezon cliffhangere után nem csoda.

Hirdetés

Azért tőszavakban a következőket sikerült megosztania az Adult Swimnek, hogy mégis mire készüljünk:

"Pisi. Család. Intrika. Néhány dinoszaurusz. Még több pisi."

A folytatásra természetesen visszatér Justin Roiland a két címszereplő hangjaként, illetve a többi veterán is: Sarah Chalke (Beth), Chris Parnell (Jerry), valamint Spencer Grammer (Summer). Az Adult Swim még 2018-ban rendelt be 70 epizódot a Rick és Mortyból, úgyhogy az is biztos, hogy a soron következő évaddal még nem ér véget az őrült professzor és balfék unokájának története.

Ti várjátok már a premiert?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.